Afgestudeerd aan BijbelCollege (Diploma Bijbelse Studies, Augustus 2022)

BijbelCollege Diploma Bijbelse StudiesVandaag mochten we weer aan één van de studenten het Diploma Bijbelse Studies toekennen. Dhr. Nibte is afgestudeerd aan het BijbelCollege na het behalen van de certificaten en het indienen van een scriptie die wij als ruim voldoende hebben beoordeeld.

Paulus wist dat het lijden bij het rijpingsproces van de gelovige hoorde. Amen. Daarom schreef hij ook tijdens zijn gevangenschap in Rome dat hij nog meer ‘Jezus wilde leren kennen en de kracht van zijn opstanding’ maar ook ‘het delen in zijn lijden’ wilde accepteren (Filippenzen 3:10).

Een mooie scriptie over het leven en werk van de Apostel Paulus. Voorzien van ook veel interessante informatie en op een verfrissende manier inzicht geeft in een aantal zaken.

Zeer lezenswaardig, ook al staan er natuurlijk in elke script zaken waar wij als BijbelCollege anders over denken, zoals schrijver en datering van een aantal brieven, dat doet niet af aan de algemene strekking en goede, informatieve, scriptie waarmee dhr. Nibte is afgestudeerd aan het BijbelCollege.

 

BijbelCollege
Author: BijbelCollege

Beheer BijbelCollege