Fondsenwerving Gratis Bijbelschool “Yarah BijbelCollege” goedgekeurd!

gratis bijbelschool giftenDe Stichting Yarah, initiatiefnemer van de gratis Bijbelschool “Yarah BijbelCollege”, heeft van paymentprocessor TargetPay goedkeuring ontvangen voor het ontvangen van donaties. Sinds deze week is het daardoor mogelijk eenvoudig online te doneren via iDEAL.

Voor het verwerken van donaties via Targetpay, Mollie e.a. moet aan strenge voorwaarden worden voldaan. Zo moet bijvoorbeeld de UBO-registratie op orde zijn (via de Kamer van Koophandel). Aan de bank (ING) en aan onze paymentprocessor Targetpay moet eveneens inzage worden verstrekt over de UBO.

UBO’s (Ultimate Beneficial Owners) zijn de mensen die de uiteindelijke eigenaar zijn van, of zeggenschap hebben over een organisatie. Sinds 27 maart 2022 is het voor ruim 1,5 miljoen organisaties verplicht om hun UBO’s ingeschreven te hebben in het UBO-register. (Kamer van Koophandel)

De Stichting Yarah kent geen UBO’s (mensen die geld krijgen volgens de statuten) maar de wetgeving is veranderd. Bij een stichting is bepaald dat het stichtingsbestuur nu de UBO is. Daarom hebben wij de verplichting, en daar ook aan voldaan uiteraard, om aan zowel de Kamer van Koophandel als aan de bank en Targetpay deze gegevens te verstrekken.

Doneren aan Stichting Yarah

Donatie Stichting Yarah

Wilt u het werk van de Stichting Yarah steunen? Dat kan en wordt enorm gewaardeerd door ons. U draagt daarmee bij aan het Bijbelonderwijs voor honderden studenten. Gebruik bovenstaande  donatieknop (u kunt het voorgestelde bedrag wijzigen uiteraard) of doe een bijdrage middels overschrijving (klik hier voor details).

BijbelCollege
Author: BijbelCollege

Beheer BijbelCollege