Inloggen Toetsen Yarah BijbelCollege

beveiliging website bijbelcollege.nlHet inloggen voor de online toetsen van het Yarah Bijbel College was enige tijd niet mogelijk. De oorzaak lag in het feit dat één van de plugins, die voor de beveiliging van de website zorgt, door de makers is aangepast. Met als gevolg dat deze niet goed meer werkte.

Wij hebben het probleem hersteld en de betreffende beveiling vervangen door een andere beveiliging. Deze beveiliging is noodzakelijk om te voorkomen dat onze website wordt misbruikt en/of gehackt.

Ook zorgt het er voor dat zeker is dat de gebruikers van de website, die een toets willen afleggen, in een veilige omgeving deze afleggen.

Door de aanpassing is nu ook het resetten van uw wachtwoord weer mogelijk (ook dit werkte niet goed meer).

Helaas zijn wij hierin afhankelijk van software van derden, die aangeboden wordt via de WordPress website. Deze software-makers stoppen soms zonder mededeling met het onderhouden van hun software of het product wordt doorverkocht (zoals nu gebeurd was) aan een andere programmeur die -in dit geval- helaas de software “vernield” heeft (wij zijn niet de enige website met dit probleem, zo bleek).

Onze excuses voor de overlast!