750e student ingeschreven bij Yarah Bijbel College

Geopende Bijbel Certificaat Bijbelse StudiesHet Yarah Bijbel College heeft inmiddels 750 ingeschreven studenten. Studenten die zich inschrijven kunnen online toetsen en examens afleggen, waardoor ze een certificaat of Diploma Bijbelse Studies kunnen behalen via het Yarah Bijbel College.

De meeste studenten die de opleiding van het Yarah Bijbel College volgen doen dit naast een baan en gezin. Daar leent het Yarah Bijbel College zich ook goed voor omdat het een opleiding is die je op je eigen tempo kunt volgen en er geen verplichte bijeenkomsten zijn.

Het Yarah Bijbel College is volledig online. Inschrijving voor het Yarah Bijbel College is niet verplicht. U kunt de lessen ook bestuderen zonder examens af te leggen.

750e Student ingeschreven

Wij vinden het fantastisch dat we inmiddels 750 ingeschreven studenten hebben mogen verwelkomen. Ook het aantal bezoekers op onze website groeit nog steeds. De website van het BijbelCollege heeft op jaarbasis ongeveer 95.000 bezoekers en 290.000 raadplegingen van pagina’s en bestanden. Onze facebookpagina, hier te vinden, heeft bijna 2.000 volgers. Dit zijn aantallen studenten, bezoekers en volgers waar we enorm dankbaar voor zijn!

Gratis Bijbelschool

Het Yarah Bijbel College is een gratis Bijbelschool. De opleiding kan volledig online worden gevolgd via www.BijbelCollege.nl. Het Yarah Bijbel College is niet gebonden aan een kerk of stroming.

BijbelCollege
Author: BijbelCollege

Beheer BijbelCollege