Website Gratis Bijbelschool Yarah BijbelCollege vernieuwd (introductievideo)

Deze week is de website van de gratis bijbelschool “Yarah BijbelCollege” vernieuwd. De layout van de website is verbeterd en gemoderniseerd, het menu-systeem iets meer logisch opgebouwd en in diverse pagina’s zijn teksten verbeterd.

Introductievideo Gratis Bijbelschool Yarah BijbelCollege

We hebben voor het Yarah BijbelCollege op Youtube een korte introducitevideo gemaakt om de website voor onze gratis bijbelschool ook daar bekend te maken en als informatieve introductie voor nieuwe bezoekers. In de onderstaande video wordt kort de werking van de website uitgelegd maar, belangrijker, ook uitgelegd hoe de online, gratis, bijbelschool van de stichting Yarah werkt en wat je er van kunt verwachten.

We hebben op de website ook een persoonlijk welkom van de voorzitter van Stichting Yarah toegevoegd. We hopen met deze video en het persoonlijk welkom bezoekers van onze website en (toekomstige) studenten een beter beeld te kunnen geven van de gratis bijbelschool die wij hier aanbieden. U kunt het welkomstwoord hier  lezen.

Yarah BijbelCollege op Facebook

Het Yarah BijbelCollege heeft ook al enkele jaren een facebookpagina. Op deze Facebookpagina (klik hier) plaatsen we regelmatig updates over het BijbelCollege, links naar artikelen en berichten waarvan wij denken dat ze mogelijk interessant zijn voor onze studenten en geïnteresseerden.

Kijk op https://www.facebook.com/bijbelcollege om onze Facebookpagina te volgen.

Tekst van de Video

Welkom bij het Yarah Bijbel College, dé gratis bijbelschool voor iedereen!

GRATIS BIJBELSCHOOL
De website biedt drie verschillende cursussen aan

Als eerste de starterscursus – die geeft een inleiding op de Bijbel.

De Basiscursus geeft, als je die hebt doorgenomen en de toets met voldoende resultaat hebt afgerond recht op een Bijbel Basis Certificaat

Het onderdeel Bijbelse Studies kun je ook afronden met een toets en bij voldoende resultaat kun je een Certificaat Bijbelse Studies behalen.

DIPLOMA BIJBELSE STUDIES
Wil je ook een diploma Bijbelse Studies behalen, dan kun je na het afronden van de certificaten een scriptie inleveren. Wanneer ook die als voldoende wordt beoordeeld ontvang je het Diploma Bijbelse Studies.

Het Yarah Bijbel College bestaat al sinds 2004. Op dit moment zijn er meer dan zeshonderd ingeschreven studenten en tientallen studenten hebben inmiddels een certificaat of diploma behaald.

Inschrijven is niet verplicht. Je kunt ook de lessen online bestuderen zonder je in te schrijven.

Wil je de toetsen doen, dan moet je wel een account aanmaken en inschrijven.

BIBLIOTHEEK
Naast de lesstof is er ook een online bibliotheek beschikbaar.

In de bibliotheek vind je biografieën, gratis brochures, downloads en links naar andere websites.

NIVEAU OPLEIDING
De opleiding is, net als alle andere bijbelscholen in Nederland, niet erkend door de overheid.

Het niveau van de opleiding is vergelijkbaar met een MBO-opleiding.
Om de opleiding te volgen is géén vooropleiding noodzakelijk.

We hebben de opleiding de afgelopen jaren steeds verder verfijnd en gespiegeld aan wat er gebruikelijk is in met name de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk  waar wel erkende scholen op dit gebied zijn.

Wil je meer weten? Kijk op onze website: www.bijbelcollege.nl

BijbelCollege
Author: BijbelCollege

Beheer BijbelCollege